HONDENBED.


Waar slaapt Toby ?
Hij slaapt, samen met zijn poezen, in zijn kennel. Dit is de plaats die door ons gekend is als 'veranda'. Het is een tenslotte een familiehondje.
De eerste nacht heeft hij buiten doorgebracht omdat hij blijkbaar niet gewoon was binnen te slapen. We hadden hem een grote schuimrubberen matras gelegd zodat hij niet op de koude grond en ook zacht zou liggen. De tweede nacht hadden ze een stuk kouder voorspeld en toen hebben we hem overtuigd in de veranda te slapen.
We gingen dan op zoek naar een bedje voor hem maar alles bleek nogal klein te zijn tot we op de site van hondenbedden terecht kwamen. We hebben hem dan ook dadelijk eentje besteld. (zoek zijn foto op die website)
De eerste kennismaking was nogal ongemakkelijk, het matras beweegt als hij erop trapt, maar ondertussen is dat zijn geliefkoosde slaapplaats geworden. Als er iemand thuis is ligt hij natuurlijk in de buurt van de persoon. Als we niet thuis zijn bewaakt hij zijn domein vanaf zijn bed of ligt hij aan het hek tussen de andere bloemen en planten.